Office Service Westerveld
Eerste Broekdijk 68
7122 AN AALTEN
T: 0543 - 47 39 51
M: 06 - 108 46 982
Stuur ons een email
Download Algemene Voorwaarden
Voor onderhoud, service en reparatie van copiers, printers, faxen, beamers, flatscreens, laptops en computerapparatuur voor bedrijf en particulier
Actueel VIRUS nieuws:
 VIRUS RADAR on-line...
Laatste bedreiging:
1 Win32/TrojanDownloader.Wauchos
2 Win32/Adware.MultiPlug
3 Win32/TrojanDownloader.Waski
4 Win32/Bundpil
5 JS/Kryptik.I
Bij Office Service Westerveld is een betrokken en compact bedrijf. Het grote voordeel voor u is, dat u voortaan te maken heeft met één en dezelfde technicus voor al uw kantoormachines.

Office Service Westerveld repareert bijna alle merken, zoals OKI, HP, Panasonic, Canon, Brother, Kyocera, etc. We werken veel voor automatiseringsbedrijven en leveranciers van hardware, zodat zij hun personeel niet hoeven te trainen. We hebben leveranciers die onderdelen meestal snel kunnen leveren, zodat we altijd snel reparaties kunnen uitvoeren.

Net als alle machines en apparaten hebben ook kantoormachines onderhoud nodig. Door preventief onderhoud kunt u veel frustraties voorkomen en zelfs voorkomen dat de werkzaamheden binnen uw bedrijf hinder ondervinden van defecte kantoormachines. Office Service Westerveld kan periodiek (bijv. jaarlijks) preventief onderhoud uitvoeren aan al uw kantoormachines.

Onder preventief onderhoud verstaan we 'het in- en uitwendig reinigen van de printer, fax of copier'. Tevens wordt de werking van de betreffende machine gecontroleerd worden en zullen eventuele reparaties die buiten preventief onderhoud vallen in overleg met u worden uitgevoerd.
Reparatie & onderhoud
Door preventief onderhoud uit te laten voeren, voorkomt u onnodige slijtage aan de machines, waardoor deze langer probleemloos zullen werken en waardoor u kosten bespaard.
Ook s' avonds en in het weekend tot 21:00 uur bereikbaar voor serieuze problemen bij particulier en bedrijf. Er wordt geen extra tarief gerekend voor de avond en weekend bezoeken.

Onder printer reparatie verstaan we niet alleen de reparatie van ( kleuren ) laserprinters , maar ook reparatie van designprinters (plotters) , matrixprinters ( bijv. Tally en OKI).

Onze activiteiten zijn een aanvulling op de voorzieningen die de leverancier van uw apparatuur biedt.
Ook kunnen we voor u inventariseren of u de juiste printer op de juiste plaats hebt staan. Mogelijk kunt u met een herschikking van uw printers voordeliger werken.
Wij werken niet met contracten en dus worden de werkzaamheden altijd achteraf berekend, indien gewenst uiteraard aan de hand van een vooraf gegeven prijsindicatie.
Download Privacy Verklaring
btn_home.jpg btn_printers.jpg btn_beamers.jpg btn_computers.jpg btn_contact.jpg